Αντιπροσωπεία στελεχών της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε τον Έλληνα διαιτητή στο σπίτι του, μεταφέροντας τις ευχές του Αλέξη Κούγια για ταχεία ανάρρωση

Τον Θανάση Τζήλο επισκέφθηκαν ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΑΕΛ στο σπίτι του, όπου του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, αλλά και τις ευχές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.

Εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος και των διοικητικών στελεχών βρέθηκαν στο πλάι του Έλληνα διαιτητή, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έξω από το σπίτι του το πρωί της Τετάρτης (19/12).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας Βαγγέλη Μόρα, Νίκο Καρανίκα, Άντονι Φατιόν, τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν και τους εκπροσώπους του ΔΣ Σωτήρη Μάρκου, Σταύρο Πουλαράκη, Ζήση Ντελόπουλο, Τάσο Χριστακόπουλο και Χαράλαμπο Τσιαπάλα επισκέφθηκε σήμερα στην οικία του τον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Οι ποδοσφαιριστές του προσέφεραν μία φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από ολους τους, με ευχές για ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα σιδερένιος και πιο δυνατός από πριν.

Τα μέλη της διοίκησης μετέφεραν για άλλη μια φορά τις ευχές του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια, προτροπή του οποίου ήταν η επίσκεψη στον Θανάση Τζήλο.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία το 2019 και να είναι ο Θανάσης Τζήλος το τελευταίο θύμα της βίας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο».