ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό το «έγκλημα» έκανε ο Άρης

Δεν έχουν κανονικό χαφ διαθέσιμο στον Άρη και το πρόβλημα ξεκινάει από τους παίκτες που παραχώρησε το τελευταίο εξάμηνο.

Αυτό το «έγκλημα» έκανε ο Άρης
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης είναι στα χαφ του. Το «άλλαξέ τα όλα» με μιας ποτέ δεν ωφέλησε. Η ομάδα μοιάζει –καιρό τώρα- κομμένη στη μέση. Και είναι λογικό.

Σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτές κεντρικά του άξονα δεν γίνεται να φεύγουν όλοι μέσα σε ένα εξάμηνο. Στον Άρη, αυτό έγινε. Δεν έμεινε ψυχή.

Τέσσερις επιλογές από πέρυσι, δεν υπάρχουν πουθενά φέτος. Τζέκο, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγέ. Όλοι δεν είναι πλέον μέλη της ομάδας. Παγκόσμια πρωτοτυπία να αλλάζουν όλοι οι χαφ τη στιγμή που ο Πάρντιου εμφανίζει προβλήματα στη διαχείριση.

Έτσι, έμεινε να ψάχνει τον νέο Σάσα. Και η αλήθεια είναι πως δεν τον βρήκε ποτέ.

Αυτό το «έγκλημα» έκανε ο Άρης

Αυτό πληρώνει πρώτα από όλα η ομάδα του Θόδωρου Καρυπίδη. Και τα παράδοξα, τα τιμωρεί και το ίδιο το άθλημα. Ο Νταμπό και ο Ντιόπ εκτός του ότι δεν μοιάζουν με «6άρια» δεν βλέπονται, ο Ντουκουρέ είναι off, ο Ετεμπό μόλις ήρθε, επομένως τα πρόβλημα είναι σημαντικό στη μεσαία γραμμή. Και μόνο που υπάρχει σκέψη να παίζει ο Ετεμπό ανέτοιμος, δείχνει το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Δείτε επίσης

Αυτό που έκαναν ο Μίτσελ και η Μαρίνα τους έκανε όλους να ρωτάνε τι έγινε

Πέφτει συνεχώς το κασέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Exit mobile version