ΑΓΓΛΙΑ

Κλοπ: «Δεν μου αρέσει το νέο Champions League, δεν είναι ωραίο…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την δυσαρέσκειά για το φορμάτ που γίνεται στο Champions League, ενώ δήλωσε χαρούμενος για της εξελίξεις με τη European Super League και τη μη διεξαγωγή της.

Γιούργκεν Κλοπ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την δυσαρέσκειά για το φορμάτ που γίνεται στο Champions League, ενώ δήλωσε χαρούμενος για της εξελίξεις με τη European Super League και τη μη διεξαγωγή της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του ματς της Λιβερπουλ με τη Νιουκάστλ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις γύρω από τη European Super League και το γεγονός πως η ομάδα του αποσύρθηκε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το νέο Champions League και τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν, εκφράζοντας την απορία για το πως θα καταφέρουν οι ομάδες να παίξουν τόσα πολλά ματς.

«Δεν μπορείς να δημιουργείς διαρκώς νέες διοργανώσεις. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως η European Super League δεν θα υπάρχει, αλλά και το νέο Champions League δεν είναι ωραίο. Η UEFA μας έδειξε την ιδέα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το format, θα υπάρχουν δέκα αντί για έξι ματς. Απορώ που θα χωρέσουν στο καλεντάρι όλα αυτά τα ματς.

To πιο θετικό πράγμα για την Super League είναι πως δεν πραγματοποιήθηκε. Θα ήταν πραγματικά άσχημο, ωστόσο θα πρέπει τώρα να προγραμματίσουμε το μέλλον από το να μιλάμε απλά για το παρελθόν. 10 παιχνίδια αντί για 6;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς θα τα χωρέσουμε. Ουδείς μας ρώτησε, εμείς θα πρέπει μόνο να παίζουμε. Δεν είναι δυνατόν να δώσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα δίνουμε τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ιμπραχίμα Κονατέ: Γιατί η Λίβερπουλ έχει Νο1 στόχο για την άμυνά της τον στόπερ της Λειψίας

Άρσεναλ – Χαμός: Ξεσηκωμός οπαδών κατά της διοίκησης για τη European Super League (pics+vids)

Exit mobile version