ΑΓΓΛΙΑ

Λεμάρ : «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις»

Τις προθέσεις του εξέφρασε ο νεαρός Γάλλος στις τελευταίες του δηλώσεις
Λεμάρ : «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις»

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού, αναμένεται να είναι ο Τόμας Λεμάρ που είναι στόχος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο παίκτης της Μονακό, είχε απασχολήσει και την Άρσεναλ, η οποία είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Πλέον ακόμα περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, κάτι που φυσικά δεν τον αφήνει διάφορο.

Στις τελευταίες του δηλώσεις μάλιστα, ρωτήθηκε για την πρόταση των «κανονιέρηδων» αλλά και για τις άλλες προτάσεις που φαίνεται ότι θα έχει.

«Να έχω μετανιώσει; Ίσως. Ήμουν λίγο απογοητευμένος. Αλλά με το που τελειώσει κάτι, τελείωσε. Μην το σκέφτεστε.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να επιστρέψουν τέτοιοι σύλλογοι και το ερχόμενο καλοκαίρι. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Είμαι ποδοσφαιριστής και μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Δεν κλείνω καμία πόρτα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεμάρ : «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.