ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η ειρωνική χειραψία του Πεπ στους διαιτητές (vid)

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη λήξη του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και την ήττα της ομάδας του με 3-1. Ο Ισπανός τεχνικός, είχε ζητήσει πολύ έντονα δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι. Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού, θέλησε...

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η ειρωνική χειραψία του Πεπ στους διαιτητές (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη λήξη του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και την ήττα της ομάδας του με 3-1.

Ο Ισπανός τεχνικός, είχε ζητήσει πολύ έντονα δύο πέναλτι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι.

Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού, θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να χαιρετήσει όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Μήνυμα τίτλου (vid)

Στη συνέχεια πάντως, κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές και τους έδωσε το χέρι του, ενώ γεμάτος ειρωνεία τους είπε «ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Μάλιστα ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη κίνηση του στη συνέντευξη Τύπου, όπου και απάντησε:

«Καμία ειρωνεία, το κάνω κάθε φορά και εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια μετά τα παιχνίδια, το είχα κάνει και στο ματς με την Τότεναμ…».

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Δείτε το βίντεο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version