×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λίβερπουλ: Τι είπε για Πεπέ ο πρόεδρος της Λιλ


Αντώνης Τσιράκης

Λίβερπουλ: Τι είπε για Πεπέ ο πρόεδρος της Λιλ


Δείχνει έτοιμος για μεταγραφή με όσα έκανε φέτος στη Λιλ. Το όνομα του Νικολά Πεπέ του «παίζει» για πολλές ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές και η Λίβερπουλ. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προσπαθούν να ρίχνουν τους τόνους στα μεταγραφικά. Ελάχιστα ονόματα βγαίνουν και ακόμα και γι’ αυτά το θέμα υποβαθμίζεται αμέσως με διαρροές.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Λιλ έδωσε μία άλλη διάσταση για τον Πεπέ. Φυσικά περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του είναι και κάλλιστα θα μπορούσε και εκείνος να παίζει το δικό του παιχνίδι για να ανέβει η τιμή του παίκτη του.

Ο Ζεράρντ Λόπεζ υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 24χρονο. «Όλα είναι ψέματα» έλεγε άνθρωπος του συλλόγου στη Μελίσα Ρέντι, δημοσιογράφο του ESPN, αλλά ο Λόπεζ είχε άλλη άποψη.

Με συνέντευξή του στο RMC Sport ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενοχλήσει τη Λιλ η Λίβερπουλ, αλλά έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Ιβοριανού: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν επαφές με τον παίκτη, αλλά όχι με εμάς ως κλαμπ. Η Λίβερπουλ έχει παίκτες σε εκείνες τις θέσεις και διαβάζω πως ίσως φύγουν κάποιοι. Ίσως και όχι. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει η Λίβερπουλ, αλλά είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τους ατζέντηδες».

Ο Λόπεζ είπε ακόμη ότι «δεν έχουν γίνει πολλά ακόμη στην αγορά». Συμφωνήσαμε να περιμένουμε να τελειώσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής». Προσέθεσε ακόμη ότι «το να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση και να έχεις στο μυαλό σου άλλα πράγματα είναι σύνθετο».

 

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras