ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Τι είπε για Πεπέ ο πρόεδρος της Λιλ

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν επαφές με την πλευρά του παίκτη
Λίβερπουλ: Τι είπε για Πεπέ ο πρόεδρος της Λιλ

Δείχνει έτοιμος για μεταγραφή με όσα έκανε φέτος στη Λιλ. Το όνομα του Νικολά Πεπέ του «παίζει» για πολλές ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές και η Λίβερπουλ. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προσπαθούν να ρίχνουν τους τόνους στα μεταγραφικά. Ελάχιστα ονόματα βγαίνουν και ακόμα και γι’ αυτά το θέμα υποβαθμίζεται αμέσως με διαρροές.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Λιλ έδωσε μία άλλη διάσταση για τον Πεπέ. Φυσικά περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του είναι και κάλλιστα θα μπορούσε και εκείνος να παίζει το δικό του παιχνίδι για να ανέβει η τιμή του παίκτη του.

Ο Ζεράρντ Λόπεζ υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 24χρονο. «Όλα είναι ψέματα» έλεγε άνθρωπος του συλλόγου στη Μελίσα Ρέντι, δημοσιογράφο του ESPN, αλλά ο Λόπεζ είχε άλλη άποψη.

Με συνέντευξή του στο RMC Sport ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενοχλήσει τη Λιλ η Λίβερπουλ, αλλά έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Ιβοριανού: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν επαφές με τον παίκτη, αλλά όχι με εμάς ως κλαμπ. Η Λίβερπουλ έχει παίκτες σε εκείνες τις θέσεις και διαβάζω πως ίσως φύγουν κάποιοι. Ίσως και όχι. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει η Λίβερπουλ, αλλά είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τους ατζέντηδες».

Ο Λόπεζ είπε ακόμη ότι «δεν έχουν γίνει πολλά ακόμη στην αγορά». Συμφωνήσαμε να περιμένουμε να τελειώσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής». Προσέθεσε ακόμη ότι «το να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση και να έχεις στο μυαλό σου άλλα πράγματα είναι σύνθετο».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Τι είπε για Πεπέ ο πρόεδρος της Λιλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.