ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΕΠΙΚΟ! Ο Φρεντ πάτησε τον Ντε Χέα και σκόραρε η Άρσεναλ (vid)

Ο Ισπανός έμεινε πεσμένος στο χορτάρι, αλλά η Άρσεναλ συνέχισε τη φάση και πήρε προβάδισμα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΕΠΙΚΟ! Ο Φρεντ πάτησε τον Ντε Χέα και σκόραρε η Άρσεναλ (vid)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ και οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» από μια επική γκάφα του Φρεντ.

Συνήθως, στις στατικές φάσεις, ο αμυντικός παίρνει παραμάσχαλα τον επιθετικό ή τουλάχιστον του γίνεται στενός κορσές, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο να τον χάσει.

Ο Φρεντ πάλι, κάπου… χάθηκε στη μετάφραση, καθώς στο κόρνερ που κέρδισαν οι Λονδρέζοι, έχασε τον παίκτη που μάρκαρε. Όχι μόνο αυτό, αλλά την ίδια στιγμή πάτησε τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έμεινε πεσμένος στο χορτάρι.

Ο Ισπανός δεν σηκώθηκε και με την απομάκρυνση της μπάλας, ο Εμίλ Σμιθ Ρόου έκανε το 0-1 με σουτ εκτός περιοχής σε ανυπεράσπιστη εστία.

Όταν ο διαιτητής διαπίστωσε ότι ο Ντε Χέα ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, ήταν πλέον αργά. Το γκολ μέτρησε κανονικά, παρά το γεγονός ότι η μπάλα θα έπρεπε να βγει εκ των προτέρων εκτός από εντολή του άρχοντα της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που δεν έγινε, η Άρσεναλ πήρε κεφάλι στο σκορ.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εξιλέωση του Φρεντ

Να όμως που η μοίρα προσέφερε απλόχερα μια ευκαιρία στον Φρεντ για να επανορθώσει. Στο 44ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος βρήκε όμορφα τον Μπρούνο Φερνάντες, με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Έτσι, ο Φρεντ εξιλεώθηκε για την γκάφα που έκανε στο 13ο λεπτό.

 

Exit mobile version