ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κέιν… τέλος λόγω κορονοϊού

Μπορεί τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Κέιν να έδιναν και να έπαιρναν, όμως, φαίνεται πως ξαφνικά μπαίνει φρένο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις απαιτήσεις της Τότεναμ. Υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να βρισκόταν η χρυσή τομή. Με τον κορονοϊό, όμως, δεν γίνεται να ξοδευτούν πια τέτοια ποσά. Τα...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κέιν
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Κέιν να έδιναν και να έπαιρναν, όμως, φαίνεται πως ξαφνικά μπαίνει φρένο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις απαιτήσεις της Τότεναμ.

Υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να βρισκόταν η χρυσή τομή. Με τον κορονοϊό, όμως, δεν γίνεται να ξοδευτούν πια τέτοια ποσά. Τα 200.000.000 λίρες κρίνονται υπερβολικά.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» υποστηρίζει ότι με τα νέα δεδομένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Κέιν για αυτό το καλοκαίρι. Η πανδημία δεν της επιτρέπει να φτάσει σε τέτοια νούμερα και είναι αναγκασμένη να αλλάξει τακτική μεταγραφικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Κέιν δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αφήσει να εννοηθεί πως είναι θετικός στο να αποχωρήσει, εφόσον δεν κερδίζει τίτλους με την Τότεναμ, όμως, στην πράξη είναι πολύ πιο δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, δεν αναφέρεται ποια θα είναι εναλλακτική των «κόκκινων διαβόλων» από τη στιγμή που εγκαταλείπουν τη διεκδίκηση του Άγγλου φορ. Ας μην ξεχνάμε πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ήθελε έναν κλασικό στράικερ. Ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι και αντικαταστάτης του δεν αποκτήθηκε. Υπάρχει ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος έκανε μία αρκετά καλή σεζόν μέχρι να τραυματιστεί, και από εκεί και πέρα οι Αντονί Μαρσιάλ και Μέισον Γκρίνγουντ.

Exit mobile version