ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει Αζάρ ο Γκουαρδιόλα

Τον Εντέν Αζάρ φαίνεται πως…ονειρεύεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα για την ενίσχυση της ομάδας του. «Εάν ο Αζάρ είναι προς πώληση από τη Ρεάλ, τότε ο Γκουαρδιόλα θα είναι ο πρώτος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ισπανική «okdiario». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίντερ: «Ντέρμπι» Ρεάλ και Ατλέτικο για τον Έρικσεν!...

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει Αζάρ ο Γκουαρδιόλα
Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει Αζάρ ο Γκουαρδιόλα
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τον Εντέν Αζάρ φαίνεται πως…ονειρεύεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα για την ενίσχυση της ομάδας του.

«Εάν ο Αζάρ είναι προς πώληση από τη Ρεάλ, τότε ο Γκουαρδιόλα θα είναι ο πρώτος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ισπανική «okdiario».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίντερ: «Ντέρμπι» Ρεάλ και Ατλέτικο για τον Έρικσεν!

Ο Βέλγος σταρ μπορεί να μην έχει βρει πλήρως την φόρμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το όνομά του φαίνεται πως κάνει ακόμα «γκελ».

Οι άνθρωποι της Σίτι φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Αζάρ για το καλοκαίρι. Μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός φαίνεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Για την ώρα πάντως οι «Μερένχες» ποντάρουν πολλά στον παίκτη που έδωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στη Τσέλσι για να τον αποκτήσουν.

 

Exit mobile version