Η σύντροφος του Ρονάλντο κατηγορείται από το σόι της ότι ξέχασε ποια είναι και από που έρχεται

Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ κατηγορείται από το σόι της ότι ξέχασε ποια είναι και από που έρχεται

Πόλεμο με το… σόι της φαίνεται να έχει ανοίξει η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία κατηγορείται για κοινωνικό ρατσισμό.

Επί της ουσίας, ο θείος και η θείας της καταγγέλουν ότι η Χεορχίνα δεν τους μιλάει, από τότε που γνώρισε τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες αντιμετώπισε αρκετές προσβολές από τους συγγενείς της. Η θεία της την χαρακτήρισε «κακιά γυναίκα», ενώ ο θείος της είπε ότι «ντρέπεται για εμάς από τότε που ήταν με τον Ρονάλντο».

Ρονάλντο – Χεορχίνα: Μετά τους θείους της , ξεσπάθωσε και η αδερφή της

Οι συγγενείς της δείχνουν να επαναστατούν κατά της Χεορχίνα, της οποίας η ζωή άλλαξε εντελώς μετά την έναρξη της σχέσης της με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγγενείς, που φόρτωσαν με βαριά λόγια την αρραβωνιαστικιά του Πορτογάλου σταρ, δήλωσαν ότι η Ροντρίγκες ξέχασε ποια είναι και από που έρχεται.

Παράλληλα, ο θείος της Χεορχίνα υποστηρίζει ότι «πάντα τους προστάτευε». «Τους αγόραζε ρούχα, πλήρωνα ακόμη και τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού. Έκανα ό,τι μπορούσα».

Σχετικά με τον πατέρα του διάσημου μοντέλου, ο οποίος συνελήφθη να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών από την Ισπανία στη Γαλλία και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, ο Jesus Hernandez είπε: «Ο πατέρας της Χεορχίνα πέθανε στην Αργεντινή σε ηλικία 70 ετών πριν από 3 χρόνια. Εκείνη δεν μας είπε καν γι’ αυτό. Κανείς δεν μας το είπε».

Εκτός από τους θείους της και η ετεροθαλής αδερφή του διάσημου μοντέλου, Πατρίσια εξαπέλυσε πυρά κατά της Χεορχίνα. Η Πατρίσια εξήγησε για την ετεροθαλή αδερφή της, «Για τα γενέθλια του γιου μου, ζήτησα από την ετεροθαλή αδερφή μου να ρωτήσει τον σύζυγό της να του υπογράψει μια φανέλα. Μου είπε όχι και είπε ότι δεν θα ενοχλούσε γι’αυτό τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο