ΑΓΓΛΙΑ

Οι οπαδοί της Έβερτον «διώχνουν» τον Μιραλάς (pic)

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ή έστω… να πάει οπουδήποτε αλλού, φέρονται να επιθυμούν οι οπαδοί της Έβερτον. Σε διαδικτυακή ψηφοφορία για τον παίκτη που οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» θα ήθελαν να παραμείνει στον σύλλογο, ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε τελευταίος στη λίστα συγκεντρώνοντας μόλις 5,9%.  Προτελευταίος στη λίστα ήρθε ο...
Οι οπαδοί της Έβερτον «διώχνουν» τον Μιραλάς (pic)

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ή έστω… να πάει οπουδήποτε αλλού, φέρονται να επιθυμούν οι οπαδοί της Έβερτον.

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία για τον παίκτη που οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» θα ήθελαν να παραμείνει στον σύλλογο, ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε τελευταίος στη λίστα συγκεντρώνοντας μόλις 5,9%.  Προτελευταίος στη λίστα ήρθε ο Ουίλιαμς με 7,1%, ενώ στην υψηλότερη θέση βρέθηκαν οι Σάντρο 31% και Μπέσιτς με 29,4%.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους λιγότερο επιθυμητούς ποδοσφαιριστές για παραμονή στην ομάδα, σύμφωνα με τα κριτήρια των οπαδών της Έβερτον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι οπαδοί της Έβερτον «διώχνουν» τον Μιραλάς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.