ΙΣΠΑΝΙΑ

Απειλούν την σύντροφο του Ίσκο για την άστατη ζωή του (pic)

Στην αστυνομία προσέφυγε η σύντροφος του Ίσκο, ​Σάρα Σαλάμο, μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από οπαδό της Ρεάλ. Ο άγνωστος φέρεται οργισμένος με την μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος του 25χρονου μέσου και θεωρεί την καλλονή υπεύθυνη για την κακή εξωαγωνιστική ζωή του ποδοσφαιριστή των Μερένχες. Πρόσφατα μάλιστα, η Σαλάμο δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα...
Απειλούν την σύντροφο του Ίσκο για την άστατη ζωή του (pic)

Στην αστυνομία προσέφυγε η σύντροφος του Ίσκο, ​Σάρα Σαλάμο, μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από οπαδό της Ρεάλ.

Ο άγνωστος φέρεται οργισμένος με την μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος του 25χρονου μέσου και θεωρεί την καλλονή υπεύθυνη για την κακή εξωαγωνιστική ζωή του ποδοσφαιριστή των Μερένχες.

Πρόσφατα μάλιστα, η Σαλάμο δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον αθλητικού μέσου που υπαινίχτηκε ότι αυτή είναι υπεύθυνη για τον έξαλο τρόπο ζωής του Ίσκο.

Το θέμα πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις όταν πρόσφατα δέχτηκε στο Twitter απειλή σε βάρος της ζωής της, που την προειδοποιούσε ότι οι μέρες της «είναι μετρημένες».  Η Σάλαμο έκανε έκκληση στην αστυνομία, κοινοποιώντας μέ tweet: «Αστυνομία, ο άνθρωπος αυτός που είναι μισογύνης, μου έστειλε αυτά τα μηνύματα».

Μετά τις απειλές η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τον άγνωστο δράστη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απειλούν την σύντροφο του Ίσκο για την άστατη ζωή του (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.