ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Έκτακτο μίτινγκ λόγω… Αρτέτα

Μία που το είπε, μία που πάει να το πάρει πίσω! Εντυπωσιακή είναι η προχειρότητα με την οποία η Premier League αντιμετωπίζει το θέμα του κορονοϊού. Με ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης (12/3) ενημέρωσε πως θα γίνουν κανονικά τα ματς της 30ης αγωνιστικής και μάλιστα με την παρουσία κόσμου! Η κριτική που της ασκήθηκε...

Premier League
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία που το είπε, μία που πάει να το πάρει πίσω! Εντυπωσιακή είναι η προχειρότητα με την οποία η Premier League αντιμετωπίζει το θέμα του κορονοϊού.

Με ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης (12/3) ενημέρωσε πως θα γίνουν κανονικά τα ματς της 30ης αγωνιστικής και μάλιστα με την παρουσία κόσμου! Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν σφοδρή στα social media. Ωστόσο, η καλύτερη απάντηση σε αυτή την απίθανη απόφαση ήρθε λίγο αργότερα.

Ο Μικέλ Αρτέτα, προπονητής της Άρσεναλ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε η ομάδα του. Το αποτέλεσμα ήταν να το… ξανασκεφτούν στη λίγκα και να ενημερώσουν πως θα γίνει έκτακτο συμβούλιο την Παρασκευή (13/3). Συνεπώς είναι στον αέρα πια και η ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Μόλις ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Άρσεναλ, η οποία επιβεβαιώνει πως ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, η Premier League αποφάσισε πως θα συγκληθεί έκτακτο συμβούλιο το πρωί της Παρασκευής (13/3) σχετικά με τα προγραμματισμένα παιχνίδια. Η Premier League δεν πρόκειται να τοποθετηθεί ξανά μέχρι να γίνει το μίτινγκ».

Exit mobile version