ΑΓΓΛΙΑ

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σαλάχ η Λίβερπουλ

Κίνηση των «κόκκινων» για να κρατήσουν τον κορυφαίο τους παίκτη
Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σαλάχ η Λίβερπουλ

Τον κόσμο έχει τρελάνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος με την φανέλα της Λίβερπουλ, σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη.

Για τον λόγο αυτό και έχοντας χάσει πολύ πρόσφατα τους Κουτίνιο και νωρίτερα τον Σουάρεζ, η Λίβερπουλ θέλει να κάνει τα πάντα για να μπορέσει να διατηρήσει στις τάξεις της, τον Αιγύπτιο.

Σύμφωνα με την Marca λοιπόν, η ομάδα Μέρσεϊσαϊντ θα προσφέρει ανανέωση συμβολαίου στον Σαλάχ, φυσικά με αυξημένες αποδοχές.

Όπως αναφέρεται, η πρόταση που θα του γίνει θα του γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό με 13 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Σε περίπτωση που γίνει αυτή η συμφωνία, ο Σαλάχ θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μένει μόνο να δούμε την πρόθεση του παίκτης και το κατά πόσο θα επηρεαστεί από όλες τις φήμες, που τον θέλουν στο στόχαστρο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σαλάχ η Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.