ΑΓΓΛΙΑ

Σέλτικ: Πήρε το Λιγκ Καπ, 1-0 την Αμπερντίν!

Η Σέλτικ πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς επικρατώντας 1-0 της Αμπερντίν – Αυτός ήταν ο 18ος τίτλος στο θεσμό και ο τρίτος συνεχόμενα στα τελευταία χρόνια

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Σέλτικ άρχισε να συγκεντρώνει τρόπαια και φέτος στην Σκωτία, αφού επικράτησε 1-0 της Αμπερντίν και κατέκτησε το Λιγκ Καπ, στον τελικό στο «Χάμπτεν Παρκ» στη Γλασκώβη.

Ο Κρίστι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στις 18 κατακτήσεις του θεσμού και μάλιστα αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και οι Κέλτες φρόντισαν από νωρίς να κλείσουν την αντίπαλο στα καρέ της. Είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Μπογιατά βρήκε τον Κρίστι στην περιοχή κι αυτός με διπλή προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σέλτικ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπολ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σινκλέρ, αλλά ο Λούις απέκρουσε και κράτησε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ματσάρα με νικήτρα την Άρσεναλ

Premier League: Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι

Exit mobile version