ΑΓΓΛΙΑ

Το σκάνδαλο ενός… BBQ ταλαιπωρεί την Μάντσεστερ Σίτι

Απαιτούνται συστάσεις. Το BBQ του τίτλου δεν είναι αυτό που νομίζετε. Αποτελεί ακρωνύμιο χαρακτηρισμού ποδοσφαιριστών. Το χρησιμοποίησε ο προπονητής των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, Ντιν Ράμσντεϊλ σε διάφορες κουβέντες που είχε. Μεταφράζεται ως «μεγάλοι, μαύροι και γρήγοροι» (σ.σ.: Big Black Quick), με τον υπεύθυνο του σκάουιτνγκ, αλλα και της… στρατολόγησης στις ακαδημίες να κάνει χρήση...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απαιτούνται συστάσεις. Το BBQ του τίτλου δεν είναι αυτό που νομίζετε. Αποτελεί ακρωνύμιο χαρακτηρισμού ποδοσφαιριστών. Το χρησιμοποίησε ο προπονητής των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, Ντιν Ράμσντεϊλ σε διάφορες κουβέντες που είχε.

Μεταφράζεται ως «μεγάλοι, μαύροι και γρήγοροι» (σ.σ.: Big Black Quick), με τον υπεύθυνο του σκάουιτνγκ, αλλα και της… στρατολόγησης στις ακαδημίες να κάνει χρήση του όρου σε συναντήσεις με συναδέλφους του, αλλά και με μάνατζερ αθλητών.

Στα γραφεία της Σίτι έφτασε μία επιστολή καταγγελίας για τη συμπεριφορά του Ράμσντεϊλ, με την αγγλική ομάδα να έχει ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως δεν θα δείξουν την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα ρατσισμού.

Exit mobile version