ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι: Μπέρδεψε τη Σλάβια με τη Σπάρτα Πράγας (pic)

Η Τσέλσι υπέπεσε σε γκάφα στην επίσημη ιστοσελίδα της, μπερδεύοντας τον προσεχή της αντίπαλο στους «8» του Europa League! Οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν τη Σλάβια Πράγας στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο η ανακοίνωση για τα εισιτήρια έκανε λόγο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Γουέστ Χαμ και την.. Σπάρτα Πράγας. Έτσι, οι Τσέχοι δεν...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Τσέλσι υπέπεσε σε γκάφα στην επίσημη ιστοσελίδα της, μπερδεύοντας τον προσεχή της αντίπαλο στους «8» του Europa League!

Οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν τη Σλάβια Πράγας στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο η ανακοίνωση για τα εισιτήρια έκανε λόγο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Γουέστ Χαμ και την.. Σπάρτα Πράγας.

Έτσι, οι Τσέχοι δεν έχασαν την ευκαιρία και έστειλαν την απάντησή τους μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter: «Καλησπέρα Τσέλσι. Καταλαβαίνουμε το μπέρδεμα αφού είμαστε η πιο διάσημη και επιτυχημένη ομάδα της Πράγας. Όμως αυτή τη φορά παίζετε απέναντι στη Σλάβια, συγγνώμη…», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι αντιμετώπισε την Σπάρτα Πράγας την τελευταία φορά που έπαιξε σε νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, τη σεζόν 2012-13 και μάλιστα έφτασε ως το τέλος της διαδρομής, κατακτώντας το τρόπαιο του θεσμού.

Για την ιστορία, η πρώτη αναμέτρηση με τη Σλάβια θα γίνει στην Τσεχία την Πέμπτη 11 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Exit mobile version