ΑΓΓΛΙΑ

Βενγκέρ : «Έχω μπουχτίσει…»

«Απασφάλισε» ο Αλσατός τεχνικός
Βενγκέρ : «Έχω μπουχτίσει…»

Παράπονα έκανε στις τελευταίες του δηλώσεις ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος μίλησε για την κριτική που δέχεται, αναφέροντας ότι δεν οφείλεται μόνο στα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ θέλησε να πει πως πιστεύει ότι είναι θύμα ηλικιακού ρατσισμού και ότι πολλά σχόλια που γίνονται για το πρόσωπο του, είναι άδικα και καθόλου αντικειμενικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Μεγαλώνοντας επικεντρώνεσαι στο να κάνεις καλά τη δουλειά σου για την ομάδα και αγνοείς όλα τα υπόλοιπα. Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο ηλικιακός ρατσισμός. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, πρέπει να δεχθείς τις συνέπειες. Αλλά αυτό το διαρκές θέμα για το πόσα χρόνια είμαι στο κλαμπ, πόσο χρονών είμαι, αυτό δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Αλλά όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα δεχθώ διότι ασκώ ένα επάγγελμα με δημόσια προβολή που χρειάζεται αποτελέσματα και δέχομαι ότι θα κριθώ εκ του αποτελέσματος.

Ίσως είμαι κάπως αφελής να πιστεύω πως με το πέρασμα του χρόνου, με την κατάλληλη προοπτική, θα ξεχωρίσουν αυτά που έχω κάνει συνολικά για το σύλλογο και όχι το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα ή πόσο χειροκρότημα θα έχω όταν θα φύγω. Έχω μπουχτίσει με όλα αυτά τα μοντέρνα που αφορούν την περιποίηση της εικόνας σου. Σε όλη μου τη ζωή δούλευα υπό το πρίσμα του ποιος είσαι και όχι του πώς δείχνεις, άρα δεν με απασχολεί το τελευταίο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενγκέρ : «Έχω μπουχτίσει…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.