Ήταν μόλις το 15ο λεπτό του αγώνα της Γ’ κατηγορίας του πρωταθλήματος μεταξύ της Μαρσόνια και της Σλαβόνια Ποτζέγκα, που διεξήχθη το Σαββάτο. Ο Μπρούνο Μπόμπαν δέχτηκε τη μπάλα στο στήθος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια αφού προχώρησε λίγα μέτρα ο 25χρονος παίκτης σωριάζεται στο έδαφος και ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι....

Ήταν μόλις το 15ο λεπτό του αγώνα της Γ’ κατηγορίας του πρωταθλήματος μεταξύ της Μαρσόνια και της Σλαβόνια Ποτζέγκα, που διεξήχθη το Σαββάτο.

Ο Μπρούνο Μπόμπαν δέχτηκε τη μπάλα στο στήθος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια αφού προχώρησε λίγα μέτρα ο 25χρονος παίκτης σωριάζεται στο έδαφος και ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι.

Εντός του γηπέδου έσπευσε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Την ίδια ώρα συμπαίκτες, αντίπαλοι και θεατές παρακολουθούσαν συντετριμμένοι το τραγικό περιστατικό, σε μια φάση που δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθήσει.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή, αν και πριν 4 χρόνια είχε αναρτήσει φωτογραφία στο Facebook, έπειτα από επέμβαση που είχε υποβληθεί. Τότε, καθησύχαζε τους διαδικτυακούς του φίλους σχολιάζοντας ότι «όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο