ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπόμονος ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη στον πρώτο ημιτελικό

Ο Άκης Μάντζιος δεν βλέπει την ώρα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, έτσι ώστε ο Άρης να σφραγίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Ο Μάντζιος δεν βλέπει την ώρα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έτσι ώστε ο Άρης να σφραγίσει την πρόκρισή του στον τελικό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανυπόμονος για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο Ελλάδας δηλώνει ο Άκης Μάντζιος, μετά τη νίκη με 1-0 που πέτυχε ο Άρης επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως αδημονεί η ομάδα του να παίξει μπροστά στον κόσμο της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του θεσμού μπροστά τους.

«Κάναμε το πρώτο βήμα σ’ ένα δύσκολο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε πίεση μέσα από τα δικά μας λάθη και τις στατικές φάσεις που δώσαμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας», είπε αρχικά ο Μάντζιος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, για να απαντήσει: «Είμαστε στα ημιτελικά έπειτα από διαδοχικά παιχνίδια. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Επαναλαμβάνω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια είχαμε τις φάσεις, βρήκαμε το γκολ και νικήσαμε».

Exit mobile version