Οι νησιώτες εξαπέλυσαν πυρά κατά του νυν ποδοσφαιριστή της Λαμίας

Το καλοκαίρι πολλοί έφεραν την… καταστροφή. Η Κέρκυρα ήταν γνωστό πως είχε μεγάλα ανοίγματα, αλλά είχαμε ενημερώσει πως υπάρχει πλάνο. Από την ΠΑΕ έβγαινε μία βεβαιότητα πως θα τακτοποιηθούν όλα.

Λίγους μήνες μετά, οι νησιώτες φαίνεται πως δικαιώνονται για τη σιγουριά που έβγαζαν. Πολλές οι υποθέσεις που έχουν κλείσει και γι’ αυτό θέλησαν να ευχαριστήσουν και ονομαστικά έναν έναν τους παίκτες.

Εντύπωση προκαλεί, όμως, η ευθεία επίθεση προς τον Ντανιέλ Αντέτζο, νυν παίκτη της Λαμίας. Η Κέρκυρα ήταν εκείνη που τον επανέφερε στην Ελλάδα και απ’ ό,τι φαίνεται οι σχέσεις των δύο πλευρών πια είναι στα άκρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο μεγαλομέτοχος της κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τακτοποίηση των οφειλών για το μεγαλύτερο κομμάτι των ποδοσφαιριστών μας ή στο σύνολο 18, έτσι ώστε να μην συντρέχει λόγος επιβολής ποινών λόγω των προσφυγών που είχαν ασκήσει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον σεβασμό, την κατανόηση, την ποδοσφαιρική αλληλεγγύη και το ήθος που είχαν σε μεγάλο βαθμο οι Σιόντης, Ρόλε, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Αποστολίδης, Μυτίδης, Βίλλα, Χαντάκιας, Λινάρδος, Βέρτζος, Κούρος, Κρητικός, Κολοβούρης, Αναστασίου, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Αρτυματάς, Αντέτζο.

Το μόνο μελανό σημείο στις διαπραγματεύσεις στον οποιο τρόπο εξόφλησης του και σεκόμαστε σε αυτό, ήταν ο 18ος ποδοσφαριστής, Αντέτζο, ο οποίος παρόλο το παχυλό συμβόλαιο που είχε στην ομάδα μας και συνεχίζει να έχει σε ομάδα της Superleague 1, δεν σεβάστηκε ούτε τους συναθλητές του, ούτε το ψωμί που συνεχίζει να τρώει στην Ελλάδα, δείχνοντας έναν ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και αλαζονεία!

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπαντη Γιώργο, τον δικηγορο του ΠΣΑΠ κ. Αλαφραγκή Μανώλη καθώς και τον κ. Λίβα Αργύρη δικηγόρο της ΠΑΕ για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έκλεισαν θετικά για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου εκπροσώπου του κ. Αρτυματά».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram