ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένουν τον ΠΑΣ…

Το φιλικό της Παρασκευής (23/3) περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, προκειμένου να… ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Φαίακες με τους Γεωργίου και Ιωάννου να είναι οι δύο που δεν βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας και για αυτό το λόγο ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα ρισκάρει την χρησιμοποιησή τους. Από...
Περιμένουν τον ΠΑΣ…

Το φιλικό της Παρασκευής (23/3) περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, προκειμένου να… ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Φαίακες με τους Γεωργίου και Ιωάννου να είναι οι δύο που δεν βρίσκονται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας και για αυτό το λόγο ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα ρισκάρει την χρησιμοποιησή τους. Από κει και πέρα, δεν θα αγωνιστεί πιθανότατα ο  Νούνες, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιμένουν τον ΠΑΣ…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.