ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ραντεβού με Μιραλάς

Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον Κέβιν Μιραλάς. Στο Βέλγιο έγραφαν πως αναμένεται να μην συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σε αυτό αναφέρθηκαν και αγγλικές ιστοσελίδες, που επεσήμαναν πως το μέλλον του είναι στον αέρα. Η αλήθεια είναι πως ολα θα ξεκαθαριστούν στο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη,...
Το ραντεβού με Μιραλάς

Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον Κέβιν Μιραλάς. Στο Βέλγιο έγραφαν πως αναμένεται να μην συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σε αυτό αναφέρθηκαν και αγγλικές ιστοσελίδες, που επεσήμαναν πως το μέλλον του είναι στον αέρα.

Η αλήθεια είναι πως ολα θα ξεκαθαριστούν στο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα γίνει μετά το τελος του πρωταθλήματος. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι εξαιρετικές και σε αυτή τη συζήτηση θα εκφράσουν τις επιθυμίες τους.

Ο 6μηνος δανεισμός του 30χρονου μέσου από την Εβερτον, κοστίζει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ. Ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός, αφού ήταν το τελευταίο του χαρτί στην μάχη του τίτλου. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως θα ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι στα 5.5 εκατ. ευρώ. Ποσό μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως μάλλον του χρόνου δεν θα υπάρχουν τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης υπάρχει και ο παράγοντας Μουντιάλ. Αν ο Μιραλάς είναι στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ραντεβού με Μιραλάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!