ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Ετοιμάζει ανανέωση στον Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Οι εμφανίσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ, κάνουν τη Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να του προσφέρει ανανέωση συμβολαίου!

Απίστευτο! Ετοιμάζει ανανέωση στον Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χαμό έχει κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, όπου σε επτά εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα, έχει σκοράρει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός επιθετικός ήρθε και έδεσε τέλεια με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που εκμεταλλεύεται τα προσόντα του παίκτη του στο έπακρο.

Ωστόσο η Daily Star έρχεται με μία είδηση που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει, τόσο νωρίς τουλάχιστον στη σχέση των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, η πρωταθλήτρια της Premier League είναι έτοιμη να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει ξανά.

Υπογράφοντας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ συμφώνησε μέχρι το 2027, όντας μόλις 22 ετών.

Πλέον φαίνεται ότι οι «Πολίτες» εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνουν στο Νορβηγό επιθετικό ανανέωση στο συμβόλαιο του.

Ο λόγος; Φυσικά για να αυξήσουν τις απολαβές του για να μείνει ο παίκτης ευχαριστημένος, ενώ παράλληλα να τον δέσουν για ακόμα περισσότερα χρόνια στο Μάντσεστερ.

Σίγουρα θα μιλάμε για μία κίνηση με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ήδη ο παίκτης έχει πενταετές συμβόλαιο, ωστόσο η σχέση του με την ομάδα είναι τέτοια που μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

https://youtu.be/yczprq_aasQ

Exit mobile version