ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Οι πρώτες εντυπώσεις Φατίχ Τερίμ – Ο ευνοημένος Μπρινιόλι – Ο στενοχωρημένος Ιωαννίδης

Εποχή Φατίχ Τερίμ με τα όλα της στον Παναθηναϊκό. Δηλώσεις, πρώτη προπόνηση, ατάκες και πολλά ακόμα. Τι σχολίασαν τα αποδυτήρια.

Αποδυτήρια: Οι πρώτες εντυπώσεις Τερίμ – Ο ευνοημένος Μπρινιόλι – Ο στενοχωρημένος Ιωαννίδης
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Τα αποδυτήρια μετά την πρώτη επαφή των παικτών με τον Τούρκο προπονητή και οι συζητήσεις έχουν ενδιαφέρον. Η ατάκα που κέρδισε τους παίκτες, ο Μπρινιόλι και ο νοσταλγός Ιωαννίδης.

Την ίδια μέρα επί της ουσίας, τα έζησε όλα ο Παναθηναϊκός. Συνολικά σαν οργανισμός και οι παίκτες μαζί ασφαλώς. Μέσα σε μία μέρα, ο Γιοβάνοβιτς αποχώρησε και ο Τερίμ ήρθε. Την επόμενη κιόλας, ο Σέρβος τεχνικός αποχαιρέτισε τους παίκτες και την ίδια μέρα ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη του ομιλία στο προπονητικό με τους ποδοσφαιριστές του. Με άλλα λόγια, όλα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά.

Όπως είναι λογικό τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Διότι, οι περισσότεροι παίκτες ήταν επηρεασμένοι από τις εξελίξεις και το σοκ της ξαφνικής αλλαγής στην άκρη του πάγκου. Και μιλάμε για μία κατάσταση που είχε παγιωθεί στο Κορωπί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν το απόλυτο αφεντικό στο «Γεώργιος Καλαφάτης» εδώ για περισσότερα από 2,5 χρόνια. Όχι πια…

Κάπου ήταν λογικό στα βίντεο που κυκλοφόρησαν να είναι κάπως προβληματισμένοι οι παίκτες. Έτσι φαίνονταν, δεν ήταν. Περισσότερο δε όλη αυτή η ιστορία είχε να κάνει με το φευγιό του Γιοβάνοβιτς. Στα αποδυτήρια οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν. Από την άλλη μεριά, ο Φατίχ Τερίμ είναι μέγεθος πειστικό για τη συνέχεια της σεζόν.

Αποδυτήρια

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Exit mobile version