ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Καζάνι που «βράζει» ο Παναθηναϊκός και οι σχέσεις των παικτών – «Τελικός» για Αναστασίου

Αποδυτήρια που μιλούν από μόνα τους μετά την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αποδυτήρια που μιλούν από μόνα τους μετά την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Αποδυτήρια: Καζάνι που «βράζει» ο Παναθηναϊκός και οι σχέσεις των παικτών - «Τελικός» για Αναστασίου
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αυτή η εβδομάδα είναι αποδυτήρια όνομα και πράγμα. Διότι, στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά τα πράγματα μετά την ήττα από τον Άρη στη Stoiximan Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ενδεχομένως ο κύριος φταίχτης, αυτή τη φορά όμως το πράγμα έχει φύγει από τον Σέρβο τεχνικό.

Οι επιλογές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Η συμπεριφορά που είχαν παίκτες που ξεκίνησαν και παίκτες που έπαιξαν. Τα τραγικά λάθη εντός του αγωνιστικού χώρου. Πολλά είναι τα κακά που έχουν μαζευτεί στο «τριφύλλι». Υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς να κάνουν ένα restart. Η αναφορά στα παιδιά και αποπαίδια του Γιοβάνοβιτς δεν είναι τυχαία.

Προβλήματα βέβαια δεν έχει μόνο ο Παναθηναϊκός. Ζόρια και μάλιστα μεγάλα έχει η Κηφισιά με τον Γιάννη Αναστασίου να βαδίζει πλέον σε τεντωμένο σχοινί. Σε τόση δύσκολη θέση δεν έχει περιέλθει ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά έχασε πόντους με την παρουσία που είχε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Καλά υπάρχουν; Ασφαλώς. Ο λόγος για τον Τσούμπερ και τα όσα κάνει (και φέτος) στην ΑΕΚ.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Αποδυτήρια

Exit mobile version