ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Ο Κωνσταντέλιας θα τους «φάει» όλους – Συζήτηση Γιοβάνοβιτς Βέρμπιτς – Ο Σιντιμπέ που έρχεται – Εμπλοκή Κόουλμαν

Ο «Ντέλιας» τρώει σίδερα και… παίκτες στον ΠΑΟΚ, ο Βέρμπιτς αγνοείται, ο Σιντιμπέ έρχεται και ο Κόουλμαν που «μπούκωσε».

Αποδυτήρια: Ο «Ντέλιας» τρώει σίδερα και… παίκτες στον ΠΑΟΚ, ο Βέρμπιτς αγνοείται, ο Σιντιμπέ έρχεται και ο Κόουλμαν που «μπούκωσε».
Αποδυτήρια: Ο Κωνσταντέλιας θα τους «φάει» όλους – Συζήτηση Γιοβάνοβιτς Βέρμπιτς – Ο Σιντιμπέ που έρχεται – Εμπλοκή Κόουλμαν
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποδυτήρια της Super League στο πιάτο σας εκ νέου. Ο Κωνσταντέλιας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ κάνει θραύση. Ο Σιντιμπέ έτοιμος να πάρει τη θέση του Ρότα. Ο Κόουλμαν δεν βοήθησε την επίθεση του Ατρομήτου και ο Βέρμπιτς που αγνοείται αποτελεί θέμα που προβληματίζει τον Γιοβάνοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα τον ΠΑΣ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κερδίζει βδομάδα με τη βδομάδα έναν παίκτη, ένα δικό του παιδί. Ο λόγος για τον Κωνσταντέλια που στην προπόνηση είναι εξαιρετικός. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο ντέρμπι, αλλά το πρόβλημα του Παλάσιος είναι πως ο Βέρμπιτς δεν είναι για την ώρα παίκτης που μπορεί να βοηθήσει. Ο Σιντιμπέ έτοιμος για πλήρη ενεργοποίηση στην ΑΕΚ. Ότι συνέβη για αποδυτήρια, παρακάτω.

Νέο Sportime Kids με δώρα κάρτες και αυτοκόλλητα PANINI! – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Στα Αποδυτήρια

 

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ναι, ο Ουί Τζο θα φύγει και ναι εκεί μπορεί να παίξει!

Θα πάρει στόπερ η ΑΕΚ;

Τι συμβαίνει με τα κιλά του Μαρσέλο;

Exit mobile version