ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Στράβωσε ο Τζούρισιτς – O Ρέτσος στο Ρέντη – Απόσταση ο Καρυπίδης – Από την πίσω πόρτα ο Χριστοβασίλης

Πολλά συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στη Super League, σε play off και play out. Τα αποδυτήρια είναι στις επάλξεις για όσα έγιναν.

Πολλά συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στη Super League, σε play off και play out. Τα αποδυτήρια είναι στις επάλξεις για όσα έγιναν.
Αποδυτήρια: Στράβωσε ο Τζούρισιτς – Ό Ρέτσος στο Ρέντη – Απόσταση ο Καρυπίδης – Από την πίσω πόρτα ο Χριστοβασίλης
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Αποδυτήρια λίγο πριν τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική στα play off της Super League. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία με τον Τζούρισιτς και όχι μόνο. Ο Ρέτσος και η ψυχολογία του στο Ρέντη. Τι έγινε με τον Καρυπίδη μετά το ματς του Άρη κόντρα στη Λαμία και ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης που ήρθε σε δύσκολη θέση.

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει όλο το ζουμί. Από το ξενοδοχείο που ανακοίνωσε ενδεκάδα και διάταξη άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες των παικτών του «τριφυλλιού». Πηγαδάκια και απορίες οι παίκτες για το τι σκέφτηκε ο Φατίχ Τερίμ. Βέβαια, η ιστορία συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δύο φορές σήκωσε παίκτες ο Τούρκος κόουτς για να κάνει αλλαγή και άλλαξε γνώμη. Η μία ήταν ο Φίλιπ Τζούρισιτς και η άλλη ο Τόνι Βιλένα. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν να μπει στις καθυστερήσεις και το ακύρωσε ο Τερίμ. Ο Σέρβος ήταν που στράβωσε περισσότερο από όλους. Δύσκολο παιδί, θέλει να παίζει πάντα, τα ίδια έκανε και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ένα βαθμό. Έδειξε τη δυσαρέσκειά του, είπε και κάτι στα σέρβικα, δεν έδωσε σημασία ο Τερίμ…

Στο τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όλοι οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν απογοητευμένοι. Δεν είχε γίνει ακόμα ο… κακός χαμός με τον Παναγιώτη Ρέτσο και το «λάθος» που έκανε στο φινάλε. Η επόμενη στο Ρέντη πάντως, βρήκε όλους τους συμπαίκτες στο πλευρό του. Απόλυτη στήριξη, σε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. «Μη δίνεις σημασία, μην διαβάζεις…», η ατάκα που ειπώθηκε.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Αποδυτήρια

Exit mobile version