ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποχωρούν Κούρος, Σιατράβανης, Ντεβέσα

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ότι δεν υπολογίζονται και κλήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους

Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης και όλα δείχνουν ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού καλοκαιριού, που αποκτήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές.

Σήμερα (1/6) «κόπηκαν» ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές έπειτα από εισήγηση του Βαλεριάν Ισμαέλ. Ο Γάλλος προπονητής έχει αρχίσει την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και σε αυτό δεν υπολογίζονται πλέον οι Αλέξανδρος Κούρος, Σάββας Σιατραβάνης και Ντίντακ Ντεβέσα.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οκτώ ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τσόβιτς, Τσουκαλάς, Μπαρτολίνι, Καστιγέχος, Αλίβοντιτς, Ελμπάζ, Μάατσεν, Ανιέτε, ενώ με τους τρεις Σιατραβάνη, Κούρο και Ντεβέσα, έχουν φτάσει αισίως τους έντεκα.

Επιπλέον έχει αλλάξει και ο προπονητής, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι ο Απόλλων θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ντεβέσα και Σιατραβάνης έχουν συμβόλαιο και θα πρέπει να αποζημιωθούν. Επομένως, θα ξεκινήσουν πλέον οι διαπραγματεύσεις για το ύψος της αποζημίωσης. Μόλις βρεθεί η χρυσή τομή, θα βγουν και τα διαζύγια

Τέλος οι Τσουκαλάς, Τσόβιτς από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ