ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασιλειάδης ζητά εξηγήσεις από την ΕΟΚ για τις καταγγελίες

Την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ακολούθησε εκείνη του Γιώργου Βασιλειάδη στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να ζητά από τους Γιώργο Βασιλακόπουλο και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να υποβάλουν τις απόψεις του άμεσα για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα. Αναλυτικά, η σχετική επιστολή: «Αξιότιμοι κύριοι, Σας διαβιβάζεται η από...

Την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ακολούθησε εκείνη του Γιώργου Βασιλειάδη στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να ζητά από τους Γιώργο Βασιλακόπουλο και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να υποβάλουν τις απόψεις του άμεσα για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Αναλυτικά, η σχετική επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης».

Φούφης: «Η ΚΕΔ έχει κάνει ζημιά σε εμένα και την οικογένειά μου»

 

Οι Αγγελόπουλοι ζητούν από τον πρωθυπουργό ξένους διαιτητές! (Upd)

 

ΕΟΚ: «Δεν θα συμμετάσχουμε στις προσπάθειες απαξίωσης του αθλήματος»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ