ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια ανάσα από τον Ραΐλι

Μετά τους Λισγάρα και Ντομίνγκες, ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ακόμα ενός στόπερ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι νεοφώτιστοι στη Super League 1 είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μαροκινού Αντίλ Ραΐλι. Ο Ραΐλι είναι 29 ετών με ύψος 1.92μ. και μάλιστα αριστεροπόδαρος.  Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται...

Απόλλων Σμύρνης Ραΐλι
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά τους Λισγάρα και Ντομίνγκες, ο Απόλλων Σμύρνης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ακόμα ενός στόπερ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, οι νεοφώτιστοι στη Super League 1 είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μαροκινού Αντίλ Ραΐλι.

Ο Ραΐλι είναι 29 ετών με ύψος 1.92μ. και μάλιστα αριστεροπόδαρος.  Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται έχουν να λένε πως πρόκειται για κεντρικό αμυντικό με… φαρμακερό σουτ, κάτι που θα βοηθήσει την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και στις στημένες φάσεις.

Ο Ραΐλι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ΦΑΡ Ραμπάτ και στη συνέχεια έπαιξε με την Ράγια Καζαμπλάνκα.  Τον Φεβρούαριο του 2013 πήγε στη Μολδαβία, όπου για 3,5 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μιλσάμι.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα συνεχίστηκε το καλοκαίρι του 2016 στην Αλ Κουβέιτ και έναν χρόνο αργότερα στην Ουμ Σαλάλ του Κατάρ. Το τελευταίο 6μηνο αγωνίστηκε στην Γουϊδάδ του Μαρόκο.

Ο Απόλλων Σμύρνης με τον Ραΐλι είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν το deal. Αυτό που μένει τώρα είναι να «τρέξουν» κάποιες διαδικασίες προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος Μαροκινός άσος έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και ως αμυντικός χαφ.

Exit mobile version