ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: «Έρχεται» ο Βάρκας

Η προετοιμασία για το ματς με τον Βόλο συνεχίζεται και ο Απόλλων Σμύρνης θέλει το τρίποντο σε αυτό το ματς προκειμένου να φύγει η πίεση και να κάνει Πάσχα με ηρεμία. Στο ματς με τους Θεσσαλούς το ενδεχόμενο 1-2 αλλαγών είναι υπαρκτό πρωτίστως γιατί ο Τσιλούλης επέστρεψε. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, όπως αναμενόταν,...

Απόλλων Σμύρνης: «Έρχεται» ο Βάρκας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η προετοιμασία για το ματς με τον Βόλο συνεχίζεται και ο Απόλλων Σμύρνης θέλει το τρίποντο σε αυτό το ματς προκειμένου να φύγει η πίεση και να κάνει Πάσχα με ηρεμία.

Στο ματς με τους Θεσσαλούς το ενδεχόμενο 1-2 αλλαγών είναι υπαρκτό πρωτίστως γιατί ο Τσιλούλης επέστρεψε. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, όπως αναμενόταν, και ο Απόλλων Σμύρνης θα τον έχει στο ματς της M. Δευτέρας (26/4).

Ένας από τους παίκτες που προσεχώς αναμένεται να πάρει μία ευκαιρία είναι ο Βάρκας. Το εάν θα είναι στο ματς με τον Βόλο ή στα επόμενα (σ.σ. ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και Λαμία στη Ριζούπολη τα τελευταία δύο), θα ξεκαθαρίσει από τις δοκιμές που θα κάνει ο Μάκης Χάβος στις προπονήσεις. Ο 23χρονος φέτος έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στη Super League 1 και σε ένα στο Κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έμεινε εκτός αποστολής, αλλά η εικόνα του στις προπονήσεις είναι αρκετά καλή και γι’ αυτό κάποια στιγμή θα επιβραβευτεί.

 

Exit mobile version