ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ξανά στο προσκήνιο ο Κάτσε

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνεται μεταγραφικά προκειμένου να παραμείνει στη Super League 1 και ο Έργκους Κάτσε προτάθηκε
Απόλλων Σμύρνης: Ξανά στο προσκήνιο ο Κάτσε

Η διάθεση για αρκετές μεταγραφές είναι δεδομένη προκειμένου να σωθεί ο Απόλλων Σμύρνης. Γι’ αυτό και τα ονόματα που συζητούν στη Ριζούπολη είναι πολλά. Τον Ιανουάριο κάποιες φορές πας ανάλογα και με το ποιοι είναι διαθέσιμοι.

Ένας παίκτης που απασχόλησε το καλοκαίρι και έπεσε εκ νέου στο τραπέζι είναι ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός χαφ το καλοκαίρι ζητούσε χρήματα που δεν υπήρχαν από τις ομάδες της Super League 1 με τις οποίες διαπραγματευόταν. Τελικά δεν έδωσε τα χέρια με καμία και κατέληξε τον Σεπτέμβριο στην Παρτιζάνι. Εκεί έχει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία δύο ματς μπήκε αλλαγή για λίγα λεπτά.

Υπάρχει μία φήμη στην Αλβανία πως ο Κάτσε είναι πιθανό να αποχωρήσει. Γι’ αυτό και ψάχνεται μήπως βρει κάτι άλλο. Κάπως έτσι το βιογραφικό του έφτασε ξανά στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης θεωρητικά έχει λύσεις στα χαφ, όμως, εντός των τειχών υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν αρκετά καλή άποψη για τον 28χρονο.

Από εκεί και πέρα, οι χειρισμοί του καλοκαιριού έδειξαν πως ο άλλοτε χαφ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΛ και Άρη για την οποιαδήποτε επιλογή κάνει, βάζει αρκετά ψηλά και το οικονομικό. Αυτό καθιστά την υπόθεσή του ιδιαίτερη, όπως και το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί οριστικά το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Ξανά στο προσκήνιο ο Κάτσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.