ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Έγραψε ιστορία ο Λιονέλ Μέσι – Με γκολάρα έφτασε τα 800 απαντώντας στα «δολοφονικά» μαρκαρίσματα! (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, φτάνοντας τα 800 γκολ στην καριέρα του, αφού πρώτα είχε δεχθεί ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του.

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, φτάνοντας τα 800 γκολ, αφού πρώτα είχε δεχθεί ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Αργεντινή στο πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Παναμά με 2-0, στο κατάμεστο «Μονουμεντάλ», με τον Λιονέλ Μέσι να γράφει ιστορία με το 800ό γκολ της καριέρας του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/03) ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού προηγουμένως είχε γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε όλες τις φάσεις του Μουντιάλ, έσπασε άλλο ένα ρεκόρ.

Ο ίδιος χρειαζόταν ένα γκολ για να φτάσει τα 800 και το έκανε με την… σπεσιαλιτέ του, αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το τελικό 2-0. Έτσι, μετράει 701 γκολ με Μπαρτσελόνα και Παρί και 99 γκολ με την φανέλα της εθνική Αργεντινής, όντας ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που φτάνει τα 800 γκολ!

Πριν όμως το πανέμορφο γκολ του ο «Pulga» είχε δεχθεί ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του. Οι αμυντικοί του Παναμά «χτύπαγαν» στο ψαχνό και έδωσαν μπόλικο ξύλο.

Exit mobile version