ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έρχεται ο Χαλίλοβιτς!

Τα βρήκαν σε όλα. Έρχεται άμεσα Ελλάδα ο Κροάτης μεσοεπιθετικός!

Άρης: Μετά από νέες διαπραγματεύσεις, Άρης και Χαλίλοβιτς συμφώνησαν και ο Κροάτης αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (2/2) στη χώρα μας.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Μετά από νέες διαπραγματεύσεις, Άρης και Χαλίλοβιτς συμφώνησαν και ο Κροάτης αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (2/2) στη χώρα μας.

Το άλλοτε wonderkid της Κροατίας, Αλεν Χαλίλοβιτς θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη του Άρη για τον Γενάρη και πιθανότατα την τελευταία, μετά το «ναυάγιο» με τον Κοσταρικανό Θαμόρα και τον βραζιλιάνο Φερνάντο Αντράντε της Πόρτο.

Με τον τελευταίο υπήρχε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα του, αλλά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όταν ενημερώθηκε οτι ο παίκτης πάει στον Άρη, ύψωσε στοπ! Μάλιστα αν και δεν τον είχε στα πλάνα του, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό (1/2) εκτός έδρας αγώνα με την Μαρίτιμο!

Και με τον Χαλίλοβιτς, οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από διάφορα στάδια, εξαιτίας της εμπλοκής του πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Τελικά, η πλευρά του Κροάτη συμφώνησε σε όλα και πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι την Τετάρτη, το αργότερο την Πέμπτη (2/2), ο Χαλίλοβιτς θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

https://youtu.be/lVxrsg6jcI0

Exit mobile version