ΑΡΗΣ

Άρης: Έφτασε στο Βέρμιο η αποστολή – Οι πρώτες εικόνες από το προπονητικό κέντρο (pics)

Έφτασε νωρίς το Σάββατο (19/6) στο Βέρμιο η αποστολή των «κίτρινων» όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Άρης: Έφτασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/6) στο Βέρμιο η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Έφτασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/6) στο Βέρμιο η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Τις ανέσεις του «Naoussa Mountain Resort» (δείτε φωτογραφίες) απολαμβάνει ο Άρης από σήμερα (Σάββατο 19/6) όπου και θα παραμείνει ως τις 26 Ιουνίου πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν με το νέο πούλμαν της ομάδας και με την άφιξη βρέθηκαν στα δωμάτια όπου θα καταλύσουν προκειμένου να τακτοποιήσουν τα πράγματά τους.

Κάποιοι που βρίσκονταν και στην περσινή προετοιμασία  γνώριζαν τους χώρους κι έτσι κατατόπιζαν και τους υπόλοιπους για τους χώρους που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Μάλιστα ο Άκης Μάντζιος δεν έχασε χρόνο και βρέθηκε άμεσα στα γήπεδα προκειμένου να «επιθεωρήσει» τις εγκαταστάσεις και το χόρτο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρά το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη το σημερινό πρόγραμμα (19/6) περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Άρης: Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το προπονητικό κέντρο στο Βέρμιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαίο τώρα στην Λεωφόρος Ποσειδώνος, ουρά ενός χιλιομέτρου (pics)

Τηλεθέαση 19/6: Απίστευτα νούμερα για Αγγελική Νικολούλη και «Φως στο Τούνελ»!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την έπνιξε την ώρα που κοιμόταν – Τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Exit mobile version