ΑΡΗΣ

Άρης: Επιμένει ο Ίμπε, νέα προσφυγή!

Πάλι στα δικαστήρια... σέρνει την ΠΑΕ Άρης ο Τζον Ίμπε!
Άρης: Επιμένει ο Ίμπε, νέα προσφυγή!

Ο Τζον Ίμπε κατέθεσε νέα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στο CAS αξιώνοντας 200.000 ευρώ συν τόκους!

Ο Τζον Ίμπε δεν το βάζει κάτω. Αν και η ΠΑΕ Άρης έχει ήδη δικαιωθεί στο CAS, o Νιγηριανός προσέφυγε ξανά στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ συν τους τόκους!

Στον 35άρονο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή που είχε φορέσει μόλις πέντε φορές τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2012-13, είχε αρχικά επιδικαστεί από τη FIFA το ποσό των 198.000 ευρώ, αλλά το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης είχε δικαιώσει τον περασμένο Απρίλιο τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ίμπε δεν τα παρατάει και ακολουθώντας διαφορετικά νομικά «μονοπάτια» προσέφυγε ξανά κατά της ΠΑΕ Άρης, ευελπιστώντας να δικαιωθεί.

Εννοείται, πως από πλευράς ΠΑΕ δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την υπόθεση του Αφρικανού.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!