ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαρισσα: Βίασαν και άφησαν αναίσθητη 27χρονη – Ανατριχιαστικές πληροφορίες

Θύμα ομαδικού βιασμού φέρεται να έπεσε 27χρονη από το Κονγκό που φιλοξενείται σε δομή μεταναστών στη Λάρισα.
Λαρισσα: Βίασαν και άφησαν αναίσθητη 27χρονη – Ανατριχιαστικές πληροφορίες

Σοκ στη κοινωνία της Λάρισας μετά τον βιασμό 27χρονης κοπέλας από 4 άνδρες οι οποίοι την άφησαν αναίσθητη μετά το έγκλημα σε υπόγεια διάβαση.

Συνεχίζονται τα αποτρόπαια εγκλήματα βιασμού στη χώρα με τα περιστατικά να λαμβάνουν μέρος σχεδόν καθημερινά πλέον.

Μετά την καταγγελία προ 2 ημερών από 24χρονη ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε σπίτι στην Ομόνοια αλλά και τη σύλληψη άνδρα για απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Κοζανη έρχεται σήμερα ακόμη μία καταγγελία κοπέλας για ομαδικό βιασμό.

Η 27χρονη φιλοξενείται σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Λάρισα και έχει καταγωγή από τη Λαική Δημοκρατία του Κονγκό.

Η κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη την Τρίτη σε υπόγεια διάβαση που χρησιμοποιούν οι μετανάστες για να μεταβούν σε γειτονικά χωριά. Την κοπέλα εντόπισε φίλη της ομοεθνής, που επίσης βρίσκεται στη δομή, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με την εντύπωση ότι ήταν αναίσθητη λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, όταν συνήλθε, όσα είχε να πει σόκαραν. Η 27χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της από 4 άνδρες οι οποίοι ήταν μασκαρεμένοι.

Οι αδίστακτοι άνδρες αφού τη βίασαν μάλιστα άφησαν την κοπέλα αναίσθητη στη μέση της υπόγειας διάβασης πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο.

Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών η οποία αναμένεται να επεκταθεί μετά την πλήρη επάνοδο της κοπέλας. Ακόμη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαρισσα: Βίασαν και άφησαν αναίσθητη 27χρονη – Ανατριχιαστικές πληροφορίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις