ΑΡΗΣ

Άρης: Η συγκινητική επιστολή ης οικογένειας του αείμνηστου Μενέλαου Χατζηγεωργίου

Στις 12 Οκτωβρίου ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου «έφυγε» από τη ζωή και σήμερα (20/11) η οικογένειά του έστειλε συγκινητική επιστολή στον ΑΣ Άρης.

Άρης: Η συγκινητική επιστολή ης οικογένειας του αείμνηστου Μενέλαου Χατζηγεωργίου
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στις 12 Οκτωβρίου του 2020 ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου είχε «φύγει» από τη ζωή (σε ηλικία 95 ετών) και σήμερα (25/11) η οικογένεια του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον ΑΣ Άρης για τη συμπαράσταση.

Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου υπήρξε «στρατιώτης» του Άρη, καθώς υπήρξε κολυμβητής, καλαθοσφαιριστής και αθλητής του στίβου του ιστορικού συλλόγου. Επιπλέον κατά την δεκαετία του ’70, ανέλαβε χρέη προέδρου του συλλόγου,

Τώρα η οικογένειά του, μία συγκινητική επιστολή προς τον Α.Σ. ΑΡΗΣ έστειλε η οικογένεια του αείμνηστου Μενέλαου Χατζηγεωργίου.

Η οικογένεια του εμβληματικού προέδρου του ΑΡΗ ευχαρίστησε τον Α.Σ. για τη συμπαράστασή του στο πένθος της και έστειλε το μήνυμα για ένα σημαντικό κομμάτι της προσφοράς του.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητή οικογένεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράστασή σας στο πένθος μας για το θάνατο του αγαπημένου μας Μενέλαου.

Ο ΑΡΗΣ υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του. Του έδωσε χαρές και μαθήματα ζωής, γι’ αυτό και προσπάθησε μέσα από τον Α.Σ., όσο και από άλλες θέσεις, να συμβάλλει στην ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό, ως ένα μέσο διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους.

Ράνια Χατζηγεωργίου

Μελίνα Χατζηγεωργίου – Τέλης Καπλανίδης».

Exit mobile version