ΑΡΗΣ

Άρης – Υπόθεση Λάσκοφ: Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (21/5) από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση Λάσκοφ, η οποία οδεύει σιγά-σιγά προς την τελική ευθεία.
Άρης – Υπόθεση Λάσκοφ: Εκδικάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Άρης: Εκδικάστηκε την Παρασκευή (21/5) από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση Λάσκοφ, η οποία οδεύει σιγά-σιγά προς την τελική ευθεία.

Ο Μπόρτσε Λάσκοφ εμφανίστηκε με τον άνθρωπο-μάρτυρα που ενήργησε για λογαριασμό του και κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ουσιαστικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε την πλαστογραφία, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση και πως χρησιμοποιήθηκε από τον ίδιο.

Η ΠΑΕ Άρης, από την πλευρά της, κατέθεσε τα δικά της επιχειρήματα διά των νομικών της.

Σύμφωνα με την ομάδα «τα επιχειρήματα αυτά αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση πλαστογραφίας».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία δεν έχει υπογράψει μεταβολή και δεν έχει καταθέσει κανένα δελτίο του παίκτη σε ΕΠΟ Super League ή άλλη επίσημη αρχή.

Πλέον ο θεός του πολέμου περιμένει την απόφαση και μετά τα αδιάσειστα στοιχεία που κατέθεσε και περιμένει τη δικαίωση  από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ έχει εμπιστοσύνη στα μέλη της επιτροπής και είναι βέβαιη ότι θα δικαιωθεί μετά τις σημερινές μαρτυρίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Βγαίνουν τα διαρκείας, η ώρα των οπαδών!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.