ΑΡΗΣ

Άρης: Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ για Λάσκοφ (vid)

Άρχισαν οι έρευνες στην Επιτροπή Δεοντολογία για την υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Μπόρτσι Λάσκοφ.
Άρης: Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ για Λάσκοφ (vid)

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open», Άρχισαν οι έρευνες στην Επιτροπή Δεοντολογία για την υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Μπόρτσι Λάσκοφ.

Οπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης o Μπόρτσι Λάσκοφ έλαβε έγγραφο από την πρωτοδίκη Νίκη Ρεβύθη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και ουσιαστικά έτσι να αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης δεν ανησυχεί, έχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και καιρό. Κι αυτό καθώς καθώς ούτε στην ΕΠΟ ούτε σε καμία άλλη επίσημη αρχή δεν έχει κατατεθεί από τους «κίτρινους» φάκελος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Γι αυτό άλλωστε δεν έχει καν κληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου να καταθέσει, καθώς δεν θεωρείται κατηγορούμενος. Ουσιαστικά ο Άρης ξεκαθαρίζει οτι έχει χρησιμοποιηθεί στην υπόθεση.

Άλλωστε όπως προκύπτει υπήρχε κύκλωμα που έβγαζε πλαστά δελτία σε ποδοσφαιριστές προκειμένου να εξασφαλίζουν άδεια παραμονής στην χώρα μας.

Όπως μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open» ο πρώην παράγοντας του Άρη, Γιάννης Κόντης  η υπογραφή του Θόδωρου Καρυπίδη στο έγγραφο που παρουσίασε η εκπομπή, πιθανότατα πλαστογραφήθηκε από το περιβάλλον του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ για Λάσκοφ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.