ΑΡΗΣ

Άρης: Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ για Λάσκοφ (vid)

Άρχισαν οι έρευνες στην Επιτροπή Δεοντολογία για την υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Μπόρτσι Λάσκοφ.

Η ΕΠΟ, ως διάδικος στην υπόθεση αφαίρεσης -6 βαθμών στο CAS, δεν έχει πληρώσει το παράβολο των 22.000 ευρώ γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open», Άρχισαν οι έρευνες στην Επιτροπή Δεοντολογία για την υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Μπόρτσι Λάσκοφ.

Οπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης o Μπόρτσι Λάσκοφ έλαβε έγγραφο από την πρωτοδίκη Νίκη Ρεβύθη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και ουσιαστικά έτσι να αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης δεν ανησυχεί, έχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και καιρό. Κι αυτό καθώς καθώς ούτε στην ΕΠΟ ούτε σε καμία άλλη επίσημη αρχή δεν έχει κατατεθεί από τους «κίτρινους» φάκελος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Γι αυτό άλλωστε δεν έχει καν κληθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου να καταθέσει, καθώς δεν θεωρείται κατηγορούμενος. Ουσιαστικά ο Άρης ξεκαθαρίζει οτι έχει χρησιμοποιηθεί στην υπόθεση.

Άλλωστε όπως προκύπτει υπήρχε κύκλωμα που έβγαζε πλαστά δελτία σε ποδοσφαιριστές προκειμένου να εξασφαλίζουν άδεια παραμονής στην χώρα μας.

Όπως μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open» ο πρώην παράγοντας του Άρη, Γιάννης Κόντης  η υπογραφή του Θόδωρου Καρυπίδη στο έγγραφο που παρουσίασε η εκπομπή, πιθανότατα πλαστογραφήθηκε από το περιβάλλον του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Exit mobile version