ΑΡΗΣ

Άρης: Όλα έτοιμα για την πρώτη προπόνηση – Τι αναφέρει η ομάδα

Έπειτα από 29 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές έχουν το πρώτο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν.

ΑΡΗΣτος: Για τρίτη συνεχόμενη ο ΑΡΗΣ εξασφάλισε οριστικά την ευρωπαϊκή του παρουσία, δύο αγωνιστικές πριν να τελειώσουν τα πλέι οφ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Έπειτα από 29 μέρες χαλάρωσης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές έχουν την Τρίτη (15/6) το πρώτο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν.

Άρης: Η πρώτη συγκέντρωση (18:00), αλλά και προπόνηση (19:00) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (θα είναι κλειστή).

Εκεί θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/6), ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν να περνούν από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Επίσης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

«Έρχεται μια καινούργια χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα είμαστε έτοιμοι…», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Τι ισχύει με την άδεια του Ντουάρτε

Exit mobile version