Σάκιτς

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει και επίσημα ο Εμάνουελ Σάκιτς, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportime. Όπως αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου, ο Σάκιτς αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει στη συνέχεια τη μεταγραφή του στους «κίτρινους». Το Sportime είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας του...

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει και επίσημα ο Εμάνουελ Σάκιτς, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sportime.

Όπως αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου, ο Σάκιτς αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει στη συνέχεια τη μεταγραφή του στους «κίτρινους».

Το Sportime είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ένινγκ για τον μέχρι πρότινος άσο της Στουρμ Γκρατς στις 10 Ιουλίου!

Γνώριμος από τη θητεία του στο Περιστέρι με τη φανέλα του Ατρόμητου ο Αυστριακός δεξιός μπακ αγωνίστηκε ενάμισι χρόνο (Ιανουάριος 2018-Ιούνιος 2019) στην ομάδα των Δυτικών προαστίων καταγράφοντας 47 συμμετοχές, με δύο γκολ.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και στην Στουρμ Γκρατς υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Eπαιξε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.