ΑΡΗΣ

Άρης: Πέθανε ο Γιάννης Καρακασίδης – Το «αντίο» της ΠΑΕ

Την απώλεια του Γιάννη Καρακασίδη θρηνεί η οικογένεια του Άρη ο οποίος πέθανε σε ηλικία 84 ετών όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. O Γιάννης Καρακασίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Άρη όσο, μέλος του τεχνικού επιτελείου της δίπλα στους Γιώργο Φοιρό και Γκερντ Πρόκοπ, σκάουτερ, αλλά και προπονητής των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει...

Την απώλεια του Γιάννη Καρακασίδη θρηνεί η οικογένεια του Άρη ο οποίος πέθανε σε ηλικία 84 ετών όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την απώλεια του Γιάννη Καρακασίδη θρηνεί η οικογένεια του Άρη ο οποίος πέθανε σε ηλικία 84 ετών όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

O Γιάννης Καρακασίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Άρη όσο, μέλος του τεχνικού επιτελείου της δίπλα στους Γιώργο Φοιρό και Γκερντ Πρόκοπ, σκάουτερ, αλλά και προπονητής των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Καρακασίδη, που «έφυγε» σε ηλικία 84 ετών.

Ο εκλιπών, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη δεκαετία του ’50, διετέλεσε –μεταξύ άλλων- μέλος του τεχνικού επιτελείου (συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού και του Γκερντ Πρόκοπ), προπονητής στα τμήματα υποδομής και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Οι στόχοι από το εξωτερικό που έχουν ξεχωρίσει και ο Μακέντα

Αλ Κωτάκης: Έτσι ο Καρυπίδης; Έτσι εσείς τώρα

Exit mobile version