ΑΡΗΣ

Άρης: Προς αποχώρηση Κουέστα και Έμαν

Εκείνο που τον καίει είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ban. Ωστόσο, αποχωρήσεις δεδομένα θα υπάρξουν. Ο Άρης θα έχει αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ τη νέα σεζόν. Για τον Κουέστα, το Sportime έχει γράψει κόντρα στη ροή της ειδησιογραφίας, οτι δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Ο Έμαν έχει συμβόλαιο και για...

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εκείνο που τον καίει είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ban. Ωστόσο, αποχωρήσεις δεδομένα θα υπάρξουν.

Ο Άρης θα έχει αλλαγές κάτω από τα γκολπόστ τη νέα σεζόν. Για τον Κουέστα, το Sportime έχει γράψει κόντρα στη ροή της ειδησιογραφίας, οτι δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Ο Έμαν έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ούτε ο Αυστριακός θα είναι στο Βικελίδης την επόμενη σεζόν. Ο Άρης θέλει να τον αποδεσμεύσει, οπότε μοιραία, το καλοκαίρι θα κινηθεί για δύο τερματοφύλακες, θεωρώντας ως δεδομένο πάντα, ότι η Κυβέρνηση θα «καθαρίσει» το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών.

Ο Κάρλος Αμπάντ αρέσει. Η περίπτωση του Μίχαελ Ρένσινγκ έχει ατονήσει. Στα υπόψη υπάρχει ένας ακόμα Γερμανός τερματοφύλακας αλλά δύσκολα, αφού έχει πρόταση από ομάδα της Bundesliga.

Exit mobile version