ΑΡΗΣ

Άρης: Συνεχίζεται η διάθεση πετσετών θαλάσσης για την ενίσχυση του Δημήτρη

Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης. Η πετσέτα θαλάσσης, η οποία είναι πολύ όμορφη και φυσικά απαραίτητη στις καλοκαιρινές διακοπές κάθε οπαδού του Άρη, κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Μάλιστα εκτός από τα γραφεία του ΑΣ. Άρης η πετσέτα διατίθεται και από το ARIS...
Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης.

Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης.

Η πετσέτα θαλάσσης, η οποία είναι πολύ όμορφη και φυσικά απαραίτητη στις καλοκαιρινές διακοπές κάθε οπαδού του Άρη, κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Μάλιστα εκτός από τα γραφεία του ΑΣ. Άρης η πετσέτα διατίθεται και από το ARIS Beer F.C. 1914, επίσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προσπάθεια εξελίσσεται πολύ ενθαρρυντικά καθώς ως τις 19 Ιουνίου οι πετσέτες είχαν ήδη εξαντληθεί τρεις φορές. Κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος του Άρη αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή.

Οι ανάγκες όμως του Δημήτρη είναι μεγάλες συνεπώς πρέπει να συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των πετσετών θαλάσσης για την ενίσχυση του Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος δίνει τη μάχη του για να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά από το τροχαίο ατύχημα του 2017 που άλλαξε τη ζωή του.

Οι πετσέτες με το σήμα του ΑΡΗ κοστίζουν 10 ευρώ έκαστη και τα έσοδα θα διατεθούν προς αρωγή του Δημήτρη. Ενημερώνουμε ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τις πετσέτες από τα γραφεία μελών του Α.Σ. (οδός Παπαναστασίου), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:30 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00.

Όλοι στο πλευρό του Δημήτρη!

Δείτε παρακάτω την πετσέτα αλλά και τις αναρτήσεις του ARIS Beer F.C. 1914

Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ