ΑΡΗΣ

Άρης: Στα υπόψιν και ο Τραϊανός Δέλλας

Ο Άρης βρίσκεται επίσημα σε αναζήτηση προπονητή. Οι «κίτρινοι» όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης αλλά με διαρροή έκαναν γνωστό πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη. Αν έκανε καλά ή όχι θα το δείξει η συνέχεια. Το ζήτημα είναι πως ο Άρης βρίσκεται, πλέον, στην αγορά προκειμένου να βρει τον νέο προπονητή...

Άρης- Δέλλας:
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης βρίσκεται επίσημα σε αναζήτηση προπονητή. Οι «κίτρινοι» όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης αλλά με διαρροή έκαναν γνωστό πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη. Αν έκανε καλά ή όχι θα το δείξει η συνέχεια.

Το ζήτημα είναι πως ο Άρης βρίσκεται, πλέον, στην αγορά προκειμένου να βρει τον νέο προπονητή του. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Sportime ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μία λύση που εξετάζεται σοβαρά.

Το θέμα με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ είναι το κασέ του, ωστόσο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί πως θα το ρίξει αρκετά για να επιστρέψει στους πάγκους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ένα όνομα που βρίσκεται στα υπόψιν του ισχυρού άνδρα του Άρη είναι και αυτό του Τραϊανού Δέλλα.

Ο «Κολοσσός» δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας ενώ η λύση από κάποια ομάδα στην Αραβία δεν φαίνεται αυτήν την στιγμή να έρχεται. Ο Δέλλας, εκτός του ότι έχει αποκτήσει πλέον δεδομένη εμπειρία στην προπονητική έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη.

Δε θα πρέπει να αποκλειστεί η επαφή να γίνει και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από εκεί και πέρα αν για κάποιον λόγο δεν προχωρήσει κάποια λύση από την ελληνική αγορά, τότε ο Καρυπίδης θα στραφεί στο εξωτερικό με την ισπανική να φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version