ΑΡΗΣ

Άρης – Super-3: Πορεία στη Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Αγανακτισμένος είναι ο Άρης και ο κόσμος του μετά την απόφαση της ΕΠΟ για -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα για την υπόθεση Λάσκοφ. 
Άρης – Super-3: Πορεία στη Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή του o  Super -3 καλεί τον κόσμο της ομάδας σε πορεία μετά το προγραμματισμένο φιλικό Άρης – Ολυμπιακός την Παρασκευή (3/9) στο «Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο σύνδεσμος

«Τις περισσότερες φορές η “ησυχία” εκφράζει την αποδοχή μιας κατάστασης. Ειδικά όταν αυτή η “ησυχία” είναι συνειδητοποιημένη, τότε μετατρέπεται σε “χρόνο” για κάποιους και νομίζοντας ότι υπάρχει αποδοχή, αλωνίζουν και εκτίθενται περισσότερο.

Όλοι εσείς που κυβερνάτε αυτή τη χώρα και αντιπροσωπεύετε τους θεσμούς της, πρέπει να καταλάβετε ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι το καρότο του λαγού, ούτε το σαμάρι στο γάιδαρο. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ένα άβουλο διαπραγματευτικό μέσο που θα το διαχειριστείτε όπως κρίνετε εσείς, για να κρατήσετε ισορροπίες ή να διαπραγματευτείτε πράγματα και καταστάσεις με τον τσιφλικά της περιοχής.

Ο ΑΡΗΣ  δεν είναι το διαπραγματευτικό μέσο της διπλωματίας σας, που αναλόγως πως θα του συμπεριφερθείτε και πως θα τον αντιμετωπίσετε, θα μετατραπεί σε ένα επιχείρημα στα χέρια σας, για να κρατήσετε τις ισορροπίες που θέλετε απέναντι στα συμφέροντα που εξυπηρετούν άλλους.

Είναι τα ίδια συμφέροντα που σας χλεύαζαν πριν λίγα χρόνια, λέγοντας σας ότι δε θα κυβερνήσετε ποτέ αυτόν τον τόπο. Που -κατά δήλωση τους- έκαναν το λαγό για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα άλλων πολιτικών παρατάξεων και κερνούσαν κρασάκια στους υπουργούς τους στις σουίτες. Στα ίδια συμφέροντα που τους χαρίστηκε δημόσια περιουσία επανειλημμένα. Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ, που αναλόγως το πως θα του συμπεριφερθείτε θα διατηρήσετε τις ισορροπίες (ή ανισοροπίες) “ισονομίας” με αυτούς…

Άμα μιλήσουμε ξανά για την ΕΠΟ -ειδικά την τελευταία δεκαετία- θα καταλήξουμε τελείως γραφικοί…

Όλοι μιλάνε για μία ανεξαρτησία της ομοσπονδίας και μιλάνε για το περίφημο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα όμως ορισμένοι -κατά δήλωση τους- αγωνιούν για το αν ελέγχουν την ΕΠΟ και σε τι ποσοστό τη μοιράζονται, λες και είναι καμία γκόμενα που θα την κάνουμε συμφωνία ότι δυό μέρες θα βγάζει γούστα με μένα και δύο μέρες με σένα. Έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια πόσο αμερόληπτη είναι η ΕΠΟ με το Σύλλογο μας και ειδικά η θητεία του Γραμμένου ήρθε να το απογειώσει. Ακόμα τυραννιέται η ομάδα από τις κινήσεις που έκανε η ΕΠΟ εναντίον μας και εκτέθηκε.

Μετά τον Γραμμένο ήρθε ο Ζαγοράκης. Μας είχατε πει ότι ήταν κυβερνητική επιλογή, μια επιλογή προσώπου όμως και όχι συμβουλίου (σύμφωνα δικά σας λεγόμενα και ρεπορτάζ).

Η ΕΠΟ του Ζαγοράκη λοιπόν έβγαλε την απόφαση για την υπόθεση Λάσκοφ. Δε θέλουμε να σχολιάσουμε την απόφαση αυτή, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι όταν ένας άνθρωπος ομολογεί την πράξη του, αλλά παρόλα αυτά κάποιοι θέλουν να κάνουν τη νύχτα-μέρα και να τιμωρήσουν την ομάδα.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι το σαμάρι που θα χτυπάτε, αναλόγως με το πιο αφεντικό θέλει να συνδιαλέγεται ο γάιδαρος. ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!

Εμείς ούτε τα φύλλα πορείας μας θα σκίσουμε, ούτε θα κόψουμε τη μπουγάτσα στη μέση αναλόγως με το πόσο νηστικοί είμαστε. Τον ΑΡΗ θα τον σέβεστε και αν σέβεστε και τον εαυτό σας να κάνετε τα αδύνατα-δυνατά να πέσει αυτό το τερατούργημα.

Και όσο για όλους εσάς που θέλετε να πολεμήσετε τον ΑΡΗ και να πουλήσετε τρέλα στο λαό του για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα σας, να ξέρετε ένα πράγμα: Μας έχετε κάνει ένα τεράστιο καλό και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό, μας έχετε συσπειρώσει. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να πάρει ο Σύλλογος, τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να τη χειριστεί κανείς σαν διαπραγματευτικό όπλο για να εξυπηρετήσει πολιτικά, οικονομικά και αθλητικά συμφέροντα..

Ο ΑΡΗΣ σαν οργανισμός έχει τεράστια οπαδική βάση σε όλη την Ελλάδα και ακόμη περισσότερο στο μέρος που πρεσβεύει… Οπότε, δημοσιογραφικά και πολιτικά παπαγαλάκια που πάτε να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα και τις ανάγκες σας: ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ.

Μετά το παιχνίδι της Παρασκευής θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη. Όποιος αισθάνεται, όποιος νιώθει, όποιος αντιλαμβάνεται  τον εαυτό του μέσα στο Σωματείο να είναι εκεί…

Δεν έχουμε την ανάγκη να στραβώσουμε το στόμα και να το φτάσουμε στο σβέρκο. Δεν έχουμε ανάγκη να ανησυχήσουμε κανένα για να δείξουμε ότι υπάρχουμε. Δεν έχουμε ανάγκη να πειράξουμε την περιουσία κανενός για να διαπραγματευτούμε τη δύναμη μας… Έχουμε όμως την ανάγκη να καταλάβουν κάποιοι τις υποχρεώσεις που τους επιτάσει ο θεσμικός τους ρόλος. Και ο σεβασμός και η ισονομία απέναντι στο Σύλλογο και τον κόσμο του είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των υποχρεώσεων. Θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, όσο έχουμε τη δυνατότητα, αλλά και στους δρόμους που έχουμε όλη τη δυνατότητα…

Δε θα διαπραγματευτούμε τις συγκεκριμένες συνθήκες σαν ένα πολιτικό γεγονός. Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ που αποτελείται από άτομα που ανήκουν σε όλους τους χώρους. Στην πορεία έχουν υποχρέωση να είναι όλα τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που κυβερνάει σήμερα, για να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά το μέσο για να αποκτήσουν δημοφιλία και να κάνουν δημόσιες σχέσεις, αλλά είναι μία ιδέα που αγαπάνε και υπερασπίζονται τα συμφέροντα της αδιαπραγμάτευτα.

Δε θέλουμε να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να επιχειρηματολογήσει, ότι “αυτοί οι αλήτες δεν μπορούν να έχουν κοινωνική άποψη”. Δε θέλουμε να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να αμφισβητίσει την έννοια των λεγομένων μας, λόγω απαξίωσης επειδή ανήκουμε στον οπαδικό χώρο. Έχουμε περισσότερη ηθική μέσας μας από τους συγκεκριμένους.

Δίνουμε το ραντεβού μας με όλο αυτό το σύστημα την Παρασκευή μετά το ματς. Και από εδώ και πέρα τα ραντεβού μας θα είναι και εντός και εκτός γηπέδου για να μάθουν να σέβονται το Σύλλογο. ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

Φέρτε τα παιδιά σας μέσα στο γήπεδο να φωνάξουν για τον ΑΡΗ, περπατήστε με τα παιδιά σας έξω από το γήπεδο για να μάθουν ορισμένοι να σέβονται τον ΑΡΗ. Είναι η πρώτη κίνηση, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα γίνουν αυτά που πρέπει για να είναι και η τελευταία.

Σεβόμαστε όλη την κοινωνία και τα προβλήματα της και δεν έχουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κανέναν, αλλά απαιτούμε τον σεβασμό όλων, είτε κυβερνητικών είτε θεσμικών παραγόντων απέναντι σε αυτόν το Σύλλογο και το λαό του.

Ραντεβού έξω από το γήπεδο με το που τελειώσει το παιχνίδι.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Super-3: Πορεία στη Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.