ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιάλυσος: Ανακοίνωσε τον Ίσμαελ Μπλάνκο σε διπλό ρόλο

Δικό του έκανε ο Ιάλυσος τον γνωστό Αργεντινό φορ Ίσμαελ Μπλάνκο
Ιάλυσος: Ανακοίνωσε τον Ίσμαελ Μπλάνκο σε διπλό ρόλο

Δεν το κουνάει από τα μέρη μας ο Ίσμαελ Μπλάνκο από τη στιγμή που επέστρεψε. Η επόμενη ομάδα του θα είναι ο Ιάλυσος. Κλειδί για αυτό το deal ο φίλος του και μάνατζερ Αντώνης Ρίκκα. Γι’ αυτό και θα βρίσκεται στο πλάι του και στις ακαδημίες του σωματείου.

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 38χρόνου Αργεντινού επιθετικού Ismael Blanco με τεράστια καριέρα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Blanco αποκτήθηκε με διπλό ρόλο καθώς πέραν της αγωνιστικής του συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα βρεθεί και στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσουν τον επιτυχημένο δρόμο του στο Ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα έχει άκρως ενεργό ρόλο σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες γενιές».

 

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Τι χάλασε τους ναυάρχους με τις γαλλικές FDI HN

Φρεγάτες: Μία γαλλική FDI-HN ελέγχει με το Sea Fire 500 από τον Μαρμαρά μέχρι το Καστελόριζο

Rafale: Έτσι θα κατατροπώνουν τα τουρκικά F-16 με τους MICA – Τι θα κάνουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιάλυσος: Ανακοίνωσε τον Ίσμαελ Μπλάνκο σε διπλό ρόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.